Eigen website

Website laten maken speciaal voor kleermakers & coupeuses

Website laten maken

Een website laten maken voor uw naaiatelier

Bent u kleermaker of coupeuse van beroep met een eigen naaiatelier? Dan is het ontbreken van een eigen website onmisbaar. Potentiële klanten zoeken online via Google naar goede kledingreparatie, kledingherstel of het vermaken van kleding dicht in de buurt. Een website laten maken of uw huidige website verbeteren is in deze tijd onmisbaar voor een goede online zichtbaarheid!

 

Gratis sticker voor op uw raam!

Een website laten maken door Webdesign Kledingreparatie betekent ook dat u van ons een gratis sticker krijgt voor op uw raam. Het is belangrijk dat u ook offline een goede uitstraling moet hebben. Klanten herkennen van buitenaf dat u vakbekwaam bent en aangesloten zit bij Kledingreparatie.eu. Hierdoor straalt uw naaiatelier nog meer professsionaliteit uit!

Elk (nieuw) jaar krijgt u een gratis nieuwe sticker van ons opgestuurd met “Erkend Kleermaker” of “Erkend Coupeuse” met het jaartal erbij.

 

Heeft u al een eigen website, maar staat deze niet hoog in Google?

Ook wanneer u al een eigen kledingreparatie of kleermakers website heeft, maar deze niet hoog in Google staat is het belangrijk hier aan te werken!

Naast uw huidige website krijgt u een extra website bij Kledingreparatie.eu (bijvoorbeeld  —> uwbedrijf.kledingreparatie.eu). Dit zorgt voor een hogere positie van uw bestaande website en u heeft een éxtra online visitekaartje!

Via Webdesign Kledingreparatie sta ik als kleermaker in Den Bosch in de top 3 op verschillende zoektermen in Google! Ik heb het nu ontzettend druk gekregen doordat klanten mij nu nog beter online vinden!

(Eigenaar Maikel van DenBosch Fashion)

 

Is een website laten maken duur?

Een website laten maken is niet duur wanneer u dit laat doen bij Webdesign Kledingreparatie. Voor slechts €10,- per maand heeft u al een eigen website met een subdomeinnaam inclusief onderhoud en updates!

Wilt u liever een website laten maken met een eigen domeinnaam, omdat u nog geen eigen website heeft? Ook dit is geen probleem! Bekijk de website pakketten voor meer info en prijzen.

Ook een hekel aan te dure verzamelwebsites, zoals detelefoongids.nl , bedrijvenpagina.nl of openingstijden.nl? Versla dit soort sites en kom met uw eigen website hoger in Google. Bovendien is het een héél stuk goedkoper!