Hoger in Google

Website laten maken speciaal voor kleermakers & coupeuses

Website hoger in Google komen

Het is belangrijk om met uw website hoger in Google te komen wanneer dit (nog) niet het geval is. Iedereen zoekt via deze zoekmachine en eigenlijk telt u alleen mee op pagina één en het liefst in de top 3. De vraag is alleen: hoe krijgt u dit voor elkaar? Iedereen wilt op pagina 1 van Google komen te staan! Ik kan u vertellen dat dit niet in 1 dag, een week of een maand lukt. Het is werk voor op de lange termijn en vergt energie en tijd. Maar een echte SEO’er (search engine optimization) kan dit op de juiste manier voor elkaar krijgen binnen een relatief snel tijdsbestek.

Er zijn een heleboel technieken om beter te scoren in Google en eigenlijk te veel om op te noemen. U wilt zich immers bezig houden met uw eigen vak. Speciaal voor kleermakers en coupeuses bied ik daarom verschillende SEO pakketten aan om uw website hoger in Google te laten scoren

Bent u toch nieuwsgierig geworden naar een aantal technieken die ik gebruik om uw website beter vindbaar in zoekmachines te maken? Lees dan gerust verder onder de tabel…

 

SMALL

Kleine boost met weinig concurrentie

5 Unieke links

1 geschreven artikel met link

1 zoekterm

GÉén maandelijkse analyse

10 Email Accounts

10 GB Bandwidth

24/7 Customer Support

149,-eenmalig

*Populair*

Medium

BooSt Met redelijk veel concurrentIe

10 Unieke links

5 geschRevEn artikelen met 5 links

3 zoektermen

Maandelijkse analyse

10 Email Accounts

10 GB Bandwidth

24/7 Customer Support

€99,-

MAandelijks

Big

Boost met hoge concurrentie

25 unieke links

2 Databases

6 zoektermen

maandelijkse analyse

10 Email Accounts

10 GB Bandwidth

24/7 Customer Support

€149,-

MAandelijkS

 

Waarom Google de belangrijkste zoekmachine is

Naast Google heb je nog een heleboel andere zoekmachines. De belangrijkste concurrent is Bing (zoekmachine van Microsoft). Deze is echter lang niet zo populair als Google en daarom leg ik de focus op de grootste zoekmachine gigant.

 

Technieken om hoger in Google te komen

Er zijn een heleboel technieken om met een website hoger in Google te komen. Daarom vertel ik u de basistechnieken welke essentieel zijn om beter online vindbaar te zijn in zoekmachines.

 

  1. Content is king! Een website laten maken moet gebeuren door een goede SEO tekstschrijver. Deze weet een inhoudelijke tekst te schrijven met de juiste zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.
  2. Linkstructuur! De pagina’s op de website moeten op een juiste manier verbonden worden met elkaar door intern te linken. Daarnaast moet de website externe links krijgen van andere gerelateerde websites in uw branche. Op deze manier krijgt de site extra autoriteit (waarde). Ga dus niet linken met websites welke totaal geen affiniteit hebben met uw branche, maar in eigen niche! Dit werkt averechts en zal een negatief effect hebben op uw positie in Google.
  3. Meta title & discriptions! Meta title is de blauwe titel in de zoekresultaten en meta discription is de zwarte tekst eronder. Zorg dat hier uw zoekwoorden in komen te staan. Gebeurd dit niet goed dan zijn uw goed geschreven teksten eigenlijk waardeloos. Een goede titel moet ook uitnodigend zijn en de tekst eronder voor extra info of uitleg.
  4. Foto voorzien van alt tag! Een lezer houdt van foto’s en plaatjes en het leest makkelijker. Ook Google houdt hiervan, maar zorg dat je de foto een alt tag geeft. Op deze manier weet Google waar de foto over gaat.
  5. Maak opsommingen! Door het gebruik van opsommingen geef je een korte samenvatting over een bepaald onderwerp. Een opsomming is een stuk tekst zoals deze met nummers 1, 2, 3 etc. Een andere opsomming is met de zwarte bolletjes ervoor ipv cijfers.

Natuurlijk zijn er een heleboel meer technieken en technische trucjes om uw website hoger in Google te krijgen. We verklappen niet alles. Laat dit daarom gerust over aan ons, zodat u zich bezig kunt houden met het vakmanschap coupeur of coupeuse.