Eigen kleermaker website voor meer klanten

Website laten maken speciaal voor kleermakers & coupeuses

Eigen kleermaker website voor meer klanten

Eigen kleermakers website voor méér klanten

Bent u coupeur of coupeuse van beroep, maar zit u nog zonder eigen website voor een naaiatelier? Een gemiste kans, want veel potentiële klanten van u zoeken online via internet naar Kledingreparatie bij een kleermaker of coupeuse in de buurt. Zorg dus dat u online zichtbaar bent met een eigen kleermakers website.

 

Wat is de reden dat u nog geen kleermaker website heeft?

Het antwoord die een kleermaker of coupeuse vaak geeft wanneer ze de vraag krijgen: “Waarom heeft u nog geen website?” is een financiële geldkwestie.

In één keer een bedrag betalen van €800,- tot zelfs €1849,- euro dat verschillende webdesigners en internetbureau’s vragen is een té grote investering. Daar moet u als coupeur of coupeuse heel wat kleding voor vermaken. Dan moet de website ook nog onderhouden worden met updates en komen er nog jaarlijkse kosten voor de webhosting bij. Daarnaast moet de website ook nog eens goed vindbaar worden gemaakt in zoekmachines, zoals Google! Dan ben je naast een nieuwe kleermaker website laten maken nog eens minimaal €1.000,- euro kwijt.

 

Waarom adverteren bij detelefoongids.nl & andere verzamelpagina’s geen goed idee is!

Wat u hedendaags regelmatig ziet bij ondernemers in de Kledingreparatie branche, maar ook in andere branches dat men gaat adverteren bij:

  • detelefoongids.nl,
  • bedrijvenpagina.nl,
  • openingstijden.com,

en andere verzamelwebsites om toch maar online vindbaar te zijn. Deze verzamelsites staan immers hoog in Google en andere zoekmachines. Het is weggegooid geld, want een nieuwe kleermaker website laten maken had u meer opgeleverd en is uiteindelijk voordeliger!

Tip! Lees dit artikel over een website laten maken bij DTG (detelefoongids.nl). Dan begrijpt u precies waarom u als ondernemer te veel betaalt.

 

De oplossing! Een eigen kleermaker website via Kledingreparatie.eu

Bij Kledingreparatie.eu hebben ze de oplossing voor ondernemers zoals u! Daar krijgt u voor een éénmalig laag bedrag een nieuwe kleermakers- of coupeuse website met onderhoudservice voor slechts €15,- per maand!

Daarnaast kunnen kleermakers of coupeuses die al een website hebben, kiezen voor een pakket om hoger in Google te komen met hun huidige site.


Website laten maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *